Wordpress -sivustot

Hallinnoi helposti kotisivujesi sisältöjäWooCommerce lisäosalla myös verkkokaupaksi

Lue lisää

Mikä Wordpress on?

Wordpress on maailman suosituimpia sisällönhallintajärjestelmiä, millä hallinnoit helposti verkkosivustosi sisältöjä. Se tarjoaa sinulle laajan valikoiman "teemoja", eli ulkoasumalleja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan omia brändäysvaatimuksiasi. Wordpressillä voi myös luoda verkkokaupan Woocommerce liäsosan avulla jolla voit myydä sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita.

Wordpress on avoimen lähdekoodin cms järjestelmä – mutta sinun ei tarvitse osata koodata käyttääksesi sitä. Kätevän editorin avulla voit muokata kauppasi sisältöjä, niin että asettelut ja responsiivisuus pysyy aina toiminnassa. Wordpress on laajennettavissa lähes loputtomasti valmiiden lisäosien avulla, joten se on loistava valinta vaativampiinkiin verkkosivustoihin.
Wordpress keskeisimmät edut

Helppokäyttöisyys

Wordpress on ollut markkinoilla pitkään, se alkoi blogi-alustana ja on kehittynyt siitä täysiveriseksi CMS (sisällönhallinta) järjestelmäksi – Riippuen teemasta ja lisäosista, sinun ei tarvitse osata koodata käyttääksesi sitä. Kätevän editorin avulla voit muokata kauppasi sisältöjä, niin että asettelut ja responsiivisuus pysyy aina toiminnassa.

Toimintavarmuus

Wordpress on niin laajasti käytetty että lastentaudit on korjattu ja korjataan nopeasti. Kun valitset hosting-tarjoajaksi yrityksen joka tarjoaa samalla myös järjestelmäpäivitykset (Esim kotimainen Zoner), voit luottaa siihen että sivut pysyvät toimintavarmoina ja tietoturvallisina.

Nopeus

Wordpress -sivustot ovat suhteellisen kevyitä hostattavia, eivätkä vaadi palvelimelta järeitä resursseja toimiakseen nopeasti. Kunnollisessa ympäristössä ne toimivat pääsääntöisesti erittäin nopeasti, mikä vaikuttaa luonnollisesti positiivisesti käyttökokemukseen ja parantaa myös sivustosi käyttökokemusta.

Woocommerce -verkkokauppa

Wordpressiin saat myös täysiveriset verkkokauppaominaisuudet Woocommerce -lisäosan avulla.

Lisäosilla laajennat sivustosi toiminnallisuutta helposti

Wordpressin perusversiolla onnistuu jo tehdä toimivat sivut, mutta yleensä sivustot käyttävät useita lisäosia toimintaa laajentaakseen, lisäosia on paljon ilmaisia, sekä myös maksullisia. Yleisimpiä lisäosia:

  • Woocommerce -verkkokauppa
  • SMTP moduulit sähköpostien turvalliseen lähettämiseen
  • Analytiikka moduulit - käyttötilastojen seurantaan
  • Teemat - eli ulkoasumallit
  • Yoast SEO - hakukoneoptimointiin
  • Akismet - späm filtteri
  • Contact Form 7 - lomakkeiden luontiin ja hallintaan
  • Elementor - graafinen hallintaliittymä

Hinnoittelu

Wordpress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, eli sen voi ladata ilmaiseksi. Tarvitset kuitenkin verkko-osoitteen (domainin), sekä palvelintilan, missä sivusto varsinaisesti pyörii. Nämä on helpointa tilata kerralla palveluntarjoajalta, joka tarjoaa myös Wordpress optimoitua hostausta, asennuksen ja tarvittaessa tukea wordpressin käyttöön.

Hosting (Ylläpito)

Hostaukseen suosittelenkin kotimaista yritystä Zoner.fi, jonka palveluista minulla on henkilökohtaisesti jo yli 10 vuoden kokemus.Tilaa hostattu Wordpress valmiiksi asennettuna Zonerilta
Mistä minut löytää?

Toimistoni on Jyväskylässä keski-suomessa, josta palvelen asiakkaitani kaikkialla.

Lähetä sähköpostia

jaakko@backwater.fi

Soita minulle

Numeroni: (+358) 440 700 715